Μετακομίσεις

To metafores-online είναι μια πλατφόρμα για τις μετακομίσεις - μεταφορές. Μέσα από αυτή μπορείτε να μειώσετε αρκετά το μεταφορικό κόστος από τις μεταφορικές εταιρείες.

Λάβετε δωρεάν προσφορές και σύγκρινετε τιμές για μεταφορές - μετακομίσεις από τις δεκάδες μεταφορικές που ειδικεύονται στις μετακομίσεις / μεταφορές. Η έναρξη οποιασδήποτε σχετικής συνεργασίας πραγματοποιείται μετά από τη μεταξύ σας επικοινωνία μέσα από το metafores-online και την Αποδοχή σας προς τον μεταφορέα για την ολοκλήρωση της μετακομίση σας. 

Λειτουργούμε με την λογική του πλειστηριασμού η αλλιώς της δημοπρασίας για τις μεταφορές και κατά επέκταση τις μετακομίσεις , έναν πρωτοποριακό τομέα που σας παρέχει την καλύτερη και την πιο φθηνή τιμή για μετακομίσεις / μεταφορές. 

Το σύνθημα μας είναι : Μετακομίσεις σε πολύ φθηνές τιμές. Δεχθείτε δωρεάν online προσφορές από δεκάδες μεταφορικές εταιρείες για τις μεταφορές / μετακομίσεις εντός της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Πάτρα, Λάρισα, Νησιά του Αιγαίου, του Ιονίου, κτλ) και εκτός Ελλάδος (Κύπρο, Ιταλία, Γερμάνια, Αγγλία, Τουρκία, Γαλλία, Ισπανία, κτλ)

Πως λειτουργεί;

Είναι μία ιδιαίτερα σύγχρονη πλατφόρμα όπου ο ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να πραγματοποιήσει μία μεταφορές ή μετακομίσεις, μπορεί να αναρτήσει τα αντικείμενα που θέλει να μεταφέρει. Η ανάρτηση είναι πάρα πολύ εύκολη και γρήγορη και γίνεται μέσω εξειδικευμένων φορμών που εξυπηρετούν όλες τις κατηγορίες για μεταφορές και μετακομίσεις. Οι μεταφορείς, η οι μεταφορικές εταιρείες,μπορούν να αναζητήσουν τις καταχωρημένες μεταφορές.μετακομίσεις πολύ εύκολα και στοχευμένα, αφού παρέχουμε φίλτρα αναζήτησης ανά κατηγορία μεταφοράς.μετακόμισεις,ημερομηνίες, διαδρομές, αλλά και λέξεις κλειδιά.

Επίσης για κάθε νέα μεταφορά.μετακόμιση που καταχωρείται στο metafores-online και που ανήκει σε μία από κατηγορίες που εξυπηρετούν, οι μεταφορικές εταιρείες/μεταφορείς,ειδοποιούνται αυτόματα μεσω ηλεκτρονικού ταχυδρομίου email έτσι ώστε να είναι έγκαιρα ενήμερες για τις εργασίες που μπορούν να αναλάβουν. Οι μεταφορείς καταθέτουν online τις προσφορές τους για τις μεταφορές,μετακομίσεις που τους ενδιαφέρουν και επικοινωνούν με τους υποψήφιους πελάτες τους μέσω του συστήματος επικοινωνίας που παρέχει το metafores-online. Ουσιαστικά συμμετέχουν σε online δημοπρασίες μεταφορών,μετακομίσεων όπου ο καταναλωτής τελικά επιλέγει τον μεταφορέα που τον ικανοποιεί.

Τo metafores-online είναι μια online πλατφόρμα δημοπρασιών για μεταφορές μετακομίσεις, όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αναρτήσει τα αντικείμενα που θέλει να μεταφέρει. Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη και περιλαμβάνει τρία απλά βήματα που δεν διαρκούν πάνω από δύο λεπτά. Στο πρώτο βήμα, ο χρήστης εισάγει όλες τις λεπτομέρειες των αντικειμένων για την μεταφορά /μετακόμιση τους. Μπορεί να μεταφέρει γενικά αντικείμενα όπως έπιπλα και κούτες, εύθραυστα αντικείμενα,ολόκληρο το σπίτι του (δυάρι, τριάρι, τεσσάρι, μονοκατοικία, κτλ) όπως μεταφορά πιάνου και αντίκες μέχρι και να πραγματοποιήσει την μετακόμιση ολόκληρου του σπιτιού ή του γραφείου του. Στο δεύτερο βήμα δέχεται εντελώς δωρεάν προσφορές από πολλές μεταφορικές εταιρείες. Και τέλος απλά μπορεί να διαλέξει την προσφορά που τον καλύπτει απόλυτα.

Επομένως, αν θέλετε να κάνετε κάποια μεταφορά ή μετακόμιση το metafores-online είναι ο καλύτερος τρόπος για να γλιτώνετε χρόνο και χρήματα, λαμβάνοντας ανταγωνιστικές τιμές από αξιολογημένες μεταφορικές εταιρείες. Αν είστε μεταφορική εταιρεία μπορείτε να γραφτείτε στη πλατφόρμα του metafores-online και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας. 

Σημείωση: Στις περισσότερες περιπτώσεις οι μεταφορικές εταιρείες λόγω συνδυαστικών μεταφορών μπορούν και προσφέρουν αρκετά μειωμένες προσφορές (έως και -40% από την αγορά). Mε λίγα λόγια, δεχθείτε εντελώς δωρεάν προσφορές για οποιεσδήποτε μεταφορές ή μετακομίσεις metakomiseis σας, από δεκάδες μεταφορικές και εξοικονομήστε έως και 40%.

Mια έξυπνη και πρακτική ιδέα που γίνεται πράξη... Είναι η απόδειξη ότι σε περιόδους κρίσεων γεννιούνται και αναπτύσσονται οι πιο έξυπνες Ιδέες... Ο Ιδιώτης μπορεί να κάνει μία έρευνα αγοράς για τις μεταφορές μετακομίσεις και ταυτόχρονα να βρει τον μεταφορέα του για να του πραγματοποίηση την μετακόμιση metakomisei η την μεταφορά ,αν θα μπεις μέσα στο metafores-online θα δεις πολλούς που έχουν κάνει το ίδιο π.χ μετακομίσεις από Ελλάδα στην Αγγλία μετακομίσεις από Γέρακα στο Χαλάνδρι μετακομίσεις από την Χίο στη Κύπρο μεταφορές προς Λαμία μεταφορές προς Ρωσία φθηνές μεταφορές / μετακομίσεις.

Γράφουν οι Πελάτες

"Πριν ψάξεις οπουδήποτε αλλού πάρε προσφορά από το metafores-online. Eγώ όταν μετακόμισα από τα ΤΕΙ της Λάρισας στήν Θεσσαλονίκη, μέσα από το metafores-online βρήκα εύκολα και απλά τον Μεταφορέα, είχα πολύ καλή εξυπηρέτηση παιδιά έμεινα ευχαριστημένος με βρήκαν αυτοί και εγώ απλά επέλεξα αυτόν που μου έκανε. Σίγουρα αν ξανά χρειαστώ μετακόμιση αυτούς θα σκεφτώ. Για αυτούς που θέλουν να μεταφέρουν ή να μετακομίσουν είναι πολύ εύκολο μέσω του metafores-online να βρουν μία αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία με αξιολογήσεις, που θα αναλάβει την μεταφορά ή την μετακόμιση τους στην καλύτερη δυνατή τιμή."

"Εγώ χρησιμοποίησα πριν 3 εβδομάδες το παραπάνω site για να μετακομίσω. Καταχώρησα την μετακόμισή μου δωρεάν και πήρα προσφορές από 12 μεταφορικές εταιρείες,επέλεξα αυτή που με συνέφερε και έτσι γλίτωσα χρόνο και χρήματα!"

"Πραγματοποιήστε μεταφορές και μετακομίσεις εύκολα γρήγορα και οικονομικά."

"Η κάθε αγγελία συμπεριφέρεται δηλαδή σαν μία ανοιχτή αντίστροφη δημοπρασία, που οδηγεί τους μεταφορείς σε μειώσεις τιμών προκειμένου να έχουν περισσότερες πιθανότητες να ξεχωρίσουν ανάμεσα στον ανταγωνισμό και να αναλάβουν την κάθε μεταφορά μετακόμιση η τις μεταφορες και τις μετακομισεις."

 

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του metafores-online